Prekių katalogas

2020

FOMEI LED RGB 200F

Čekų studijinės įrangos gamintojas Fomei pristatė naują LED RGB šviestuvą studijai - Fomei LED RGB 200F. Tai profesionalus RGB šviestuvas su Fresnelio lęšiu ir maksimalia 200W galia. Šviestuvas suderinamas su „Desal SIK“ programa ir DMX protokolu. 

Lykos 2.0 2in1

Manfrotto pristatė naujos kartos Lykos 2.0 LED šviestuvus, skirtus profesionaliems fotografams ir vaizdo įrašymo specialistams, kurie ieško kompaktiško, bet galingo, universalaus, atsparaus vandeniui ir patikimo apšvietimo sprendimo natūraliam apšvietimui sukurti, taip pat lengvai valdomo naudojant Android ir iOS išmaniuosius įrenginius.

Manfrotto 504X

Profesionaliems ir nepriklausomiems turinio kūrėjams „Manfrotto“ pristatė savo naujausią video galvų naujovę - 504X. Tai yra svarus žingsnis pirmyn kuriant „Bridging Technology“ galvutes ir yra naujos kartos, sėkmingos „Manfrotto 504HD“ video galvos plėtra. Naujas dizainas ir tepalinė sistema paverčia ją nepakeičiamu įrankiu filmų kūrėjams. 

Super gnybtas Manfrotto 035

Būdų ir priemonių formuoti studijos apšvietimą yra begalė, bet mes siūlome vieną unikalų įtaisą, kuris gali šimteriopai praplėsti jūsų galimybes. Tai tvirtas ir patikimas gnybtas - Manfrotto 035 „Super Clamp“. Žodelis pavadinime „super“ ne be reikalo.

Olympus OM-D E-M1 Mark III

Olympus pristatė naują profesionalų fotoaparato modelį, pagamintą išskirtiniam mobilumui: OM-D E-M1 Mark III. Naujausis OM-D modelis pasižymi geriausia pasaulyje vaizdo stabilizavimo sistema su 7,5 išlaikymo kompensavimo žingsniais , nauju vaizdo procesoriumi (TruePic IX), labai tiksliomis ir greitomis automatinio fokusavimo galimybėmis, taip pat įvairiomis unikaliomis fotografavimo funkcijomis. 

Olympus M.Zuiko Digital ED 12-45 mm F4.0 PRO

Olympus pristatė kompaktiškiausią ir lengviausią pasaulyje, didelio efektyvumo standartinio priartinimo objektyvą su fiksuota diafragma. Naujasis M.Zuiko Digital ED 12-45 mm F4.0 PRO objektyvas pasižymi kompaktiška, lengva ir atsparia aplinkos poveikiui konstrukcija ir užtikrina ryškų vaizdą iki pat kadro kraštų visame židinio nuotolyje
 

Manfrotto Chicago

Manfrotto pristatė naują aukščiausios kokybės fotografijos kuprinių kolekciją Chicago, pažyminčią išskirtiniu našumu ir aukščiausios kokybės dizainu, sukurtu tarnauti dinamiškiems miesto žmonėms, leidžiantiems geriausią savo laiką mieste.